Onze diensten

Zie hieronder op welke fronten wij u van dienst kunnen zijn.

Schoonmaakdiensten

D.B.O.Z. heeft ruime ervaring in schoonmaakprojecten bij zowel grote als kleine bedrijven. Wij bieden onze klanten maatwerk in efficiënte totaaloplossingen voor het interieur en exterieur. Wij werken voor een breed scala klanten in/door Nederland. 

Shop now

Binnen schilderwerk

Wilt u uw interieur een metamorfose laten ondergaan? Dan kan een schilderbeurt vaak een hele nieuwe uitstraling aan uw interieur geven. Wij adviseren u graag over een kleur die het best past in uw interieur. Maar uiteindelijk is uw persoonlijke smaak uiteraard doorslaggevend. Een nieuwe verflaag op een wand, plafond, deur of kozijn geeft een fris effect. Voor grotere oppervlakken brengen wij de latex bij voorkeur aan met de airless verfspuit. Deze manier zorgt voor een bijzonder glad eindresultaat en kunnen wij snel werken, waardoor de kosten lager uitvallen dan het aanbrengen van de latex met kwast en roller.

Shop now

Buiten schilderwerk

Goed onderhouden buitenschilderwerk is een visitekaartje van een pand maar heeft nog een voordeel. Verflagen die het hout van een kozijn goed afdekken voorkomen dat vocht kan doordringen in het hout. Als dit gebeurt kunnen problemen als houtrot optreden. U merkt dit aan de butsen of scheuren in de verf en dan is snel ingrijpen aan de orde om verergering te voorkomen. De aangetaste stukken hout worden dan weggenomen en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het schuren wordt het kozijn weer voorzien van nieuwe verflagen en is het weer voor langere tijd beschermd. Uiteraard is preventie van belang, dus laat ons regelmatig uw buitenschilderwerk uitvoeren.

Shop now

Houtrot reparatie

Is het houtwerk van uw woning of aanpalende gebouwen aangetast in een beginnend of gevorderd stadium van houtrot? Aarzel dan niet en zorg zo snel mogelijk voor houtrotreparatie om meer ellende en dus kosten te voorkomen. Stevig en gezond hout is namelijk de fundering voor mooi schilderwerk en biedt waardevolle ondersteuning – bijvoorbeeld aan kozijnen. 

Shop now

Klein timmerwerk

D.B.O.Z. verzorgt bij schilderklussen het kleine timmerwerk dat nodig is om de klus goed te realiseren. Hierbij moet u denken aan het plaatsen van plinten, vensterbanken, boeiboorden, of dorpels. Deze werkzaamheden verzorgen wij graag voor u.

Shop now
Neem contact op